Доставка

GLAMNETIC.BG работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.

При направена поръчка, наш консултант ще се свърже с Вас за уточнение и потвърждение на адреса.

СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът за доставка е 2 работни дни, в зависимост от вида, наличността на стоката и адреса, до който трябва да се достави. За специални поръчки, срокът се уточнява предварително. GLAMNETIC.BG не носи отговорност за забавяне на поръчките причинено от трета страна или неправилно попълнени данни от страна на клиента.

ЦЕНА 

Цената за доставка зависи от сумата на поръчката и от вида доставка – експресна или икономична. Всички поръчки се подготвят с 20% отстъпка от цената за доставка. 

  • Цена за доставка до офис на Еконт – 5лв.
  • Цена за доставка до офис на Спиди – 4.20лв.
  • Цена за доставка до адрес на клиента – 6,50лв.

За поръчки над 59лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Можете да заплатите поръчката си чрез наложен платеж в посочен от Вас офис на Еконт или Спиди или директно на обслужващия Ви куриер. 

Ако желаете да промените адреса на доставка, а пратката Ви вече е изпратена на първоначално посочения от Вас адрес, трябва да уведомите съответния служител на куриерската фирма и да заплатите допълнителната куриерска услуга.

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ(И)

Съгласно чл. 55, ал.1 от ЗЗП, потребителят има право да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

При отказ от покупка, паричната стойност, заплатена от купувача, ще бъде върната в пълен размер в срок от 7 работни дни.

За да бъде признато връщането на закупената стока, задължително условие е тя да бъде в изряден търговски вид, тоест да не е употребявана и да не е нарушена целостта на опаковката. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на посочените условия.

При връщане на закупена стока по желание на потребителя съгласно чл. 55, ал.1 от ЗЗП, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Преди да предприеме каквито и да е действия, потребителят е длъжен да осъществи контакт с нас, посредством контактната форма, посочвайки причините за връщането.